Rüyada siyah dağ keçisi görmek

Rüyada siyah dağ keçisi görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada siyah dağ keçisi gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi avlamak zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi kesmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada dağ keçi görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine delalet eder.

Rüyada dağ keçisi görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada dağ keçisi yakalamak bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ keçisi öldürmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağda keçi görmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments