Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek aksine işe neredeyse köstek olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu siyah keçi gördüyseniz:

  • Bencil davranışlardan vazgeçememeniz ilişkinizin ilerleyeceğine, gerilemesine neden oluyor.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada boynuzlu keçi görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada keçinin boynuzundan tutmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine işarettir.

Rüyada keçinin boynuzunu görmek moral bozukluğu yaşanacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına yorulur.

Rüyada tek boynuzlu keçi görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada keçi boynuzu toplamak yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada boynuzlu keçi sürüsü görmek insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Rüyada keçinin boynuzunu kırmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments