Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz ve siyah keçi gördüyseniz:

  • Elinizdeki olanakları kullanarak kendinize daha bir güvende olmanızı sağlayacak çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada siyah ve beyaz keçi görmek malının ve parasının da büyüyeceğine, esenliği bulacağına işarettir.

Rüyada siyah beyaz keçi görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah keçi görmek dolayısıyla geleceğine değer katacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah keçi sürüsü görmek düşünmeden adımlar atayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah keçi görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah dağ keçisi görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada siyah keçi kesmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah keçi yavrusu görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments