Rüyada siyah kanatlı melek görmek

Rüyada siyah kanatlı melek görmek kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, dostlarını da iyi seçeceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek sıkıntılı günler geçireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına işarettir.

Rüyada melek kanadı görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, garanti olacak bir yer edineceğine yorulur.

Rüyada kanatlı melek olmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret eder.

Rüyada melek kanadı takmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sorunların gittikçe artacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına delalet eder.

Rüyada siyah melek görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments