Rüyada kanatlı melek görmek

Rüyada kanatlı melek görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada kanatlı melek gördüyseniz:

  • İşvereninizden ya da üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin engellemeleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada melek kanadı görmek istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya işarettir.

Rüyada kanatlı melek olmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada kanadı kırık melek görmek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Rüyada kanatlı melek görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada erkek suretinde melek görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments