Rüyada melek kanadı görmek

Rüyada melek kanadı görmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, makamının tehlikeye gireceğine işarettir.

Rüyada melek kanadı gördüyseniz:

  • Duygusal bağlar kurabilir veya duygusal bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada melek kanadı görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına yorulur.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet eder.

Rüyada kanatlı melek görmek verimli ve bereketli işler yapacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kanatlı melek olmak dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine işarettir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek bol kazanç elde edileceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yeni alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanı melek olarak görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments