Rüyada melek kanadı takmak

Rüyada melek kanadı takmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, engel teşkil edeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada melek kanadı takmak gördüyseniz:

  • Aniden gelişebilecek olaylar karşısında tavır almakta güçlük çekseniz bile uzun vadede işinize yarayacak konularda son derece başarılı adımlar atacaksınız.

Rüyada melek kanadı takmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada melek kanadı görmek yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulmaktadır.

Rüyada kanatlı melek görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanat takmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments