Rüyada beyaz kanatlı melek görmek

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, alışveriş yapacağına, hoşluk içinde olacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kanatlı melek gördüyseniz:

  • Hareketleriniz fikirlerinizi göstermenizi sağlayabilir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada melek kanadı görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek işini büyüteceğine, yönetici makamına oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanadı kırık melek görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada melek kanadı takmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde beyaz melek görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments