Rüyada kanadı kırık melek görmek

Rüyada kanadı kırık melek görmek kendi işini kurup başına geçeceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına inanılır.

Rüyada kanadı kırık melek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hazırlıksız yakalanabilirsiniz veya bazı soruları cevaplamak için size baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada kanadı kırık melek görmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı melek görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada melek kanadı görmek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kanatlı melek olmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanadı kırık kelebek görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments