Rüyada kanatlı melek olmak

Rüyada kanatlı melek olmak musibetlerle karşılaşmayacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına işarettir.

Rüyada kanatlı melek olmak gördüyseniz:

  • Belli amaç veya hedeflerinize ulaşmanıza yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kanadı kırık melek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada melek kanadı görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde allah’ın sevgili kulları arasında olacağına işaret eder.

Rüyada kanatlı melek görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kanatlı melek görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kanatlı melek görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı melek olmak tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada melek kanadı takmak tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına yorulur.

Rüyada yeşil melek görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments