Rüyada sivilc görmek

Rüyada sivilc görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivilc gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek küfürlü söze, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada sivil asker olmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek gayrimenkul işine girileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polisle konuşmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivil polis olmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada sivil polis görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, variyetinin her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada sivil asker görmek düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilc görmek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments