Rüyada okula sivil gitmek

Rüyada okula sivil gitmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada okula sivil gitmek gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Rüyada okula sivil gitmek unutulan bir sorunun başa bela olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada sivil polis olduğunu görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına yorulur.

Rüyada sivil subay görmek doktordan doktora koşturacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada sivil polisle konuşmak zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına alamet eder.

Rüyada sivil asker olmak güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada askeri sivil görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına işarettir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, başarı ve zafer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak hayali kurulan eve ulaşmaya, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments