Rüyada şiş parmak görmek

Rüyada şiş parmak görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, huzura ve rahata kavuşacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, huzura kavuşacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiş parmak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada şişmiş parmak görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek sebep olacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmak şişmesi görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmaklarını şiş görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada parmakları şiş görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada şişmiş parmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eli şiş görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments