Rüyada eli şiş görmek

Rüyada eli şiş görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada eli şiş gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar, katılacağınız konferanslar veya tecrübeli kişilere soracağınız sorular sonrasında değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada şiş el görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde şişlik görmek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini şişmiş görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet eder.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine inanılır.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ellerini şiş görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin şiştiğini görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments