Rüyada parmağının şiştiğini görmek

Rüyada parmağının şiştiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının şiştiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada şiş parmak görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana alamet eder.

Rüyada parmak şişmesi görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına delalettir.

Rüyada parmakları şiş görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak görmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş parmak rakiplerine yenileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiş ayak görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nevriye

Annanem vefat etti rüyamda ananenin ayak serçe parmağı şişmiş gördüm