Rüyada parmaklarını şiş görmek

Rüyada parmaklarını şiş görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada parmaklarını şiş gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında konuşulanları göremiyorsunuz.

Rüyada parmaklarını şiş görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet eder.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada parmakları şiş görmek kişinin kötü günler geçireceğine, aile işlerinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada parmak şişmesi görmek maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada şişmiş parmak görmek yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş birini görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments