Rüyada parmakları şiş görmek

Rüyada parmakları şiş görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada parmakları şiş gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının.

Rüyada şiş parmak görmek heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakları şiş görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada parmaklarını şiş görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada parmak şişmesi görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada şişmiş parmak görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada şiş yemek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, aralarından su sızmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments