Rüyada şişmiş parmak görmek

Rüyada şişmiş parmak görmek yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, edilen duaların allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Açık açık dile getirilen cümleler veya olaylara net yaklaşım göstermesini beklediğiniz kişilerden beklentileriniz istediğiniz sonucu vermeyebilir.

Rüyada şişmiş parmak görmek rahat geçinerek yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmak şişmesi görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, gönül gözünün açılacağına yorulur.

Rüyada parmakları şiş görmek kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işarettir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada şiş parmak görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına delalettir.

Rüyada şiş yanak görmek ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments