Rüyada şişmiş parmak

Rüyada şişmiş parmak ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin canlanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş parmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmak isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada parmak şişmesi görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına delalet eder.

Rüyada şişmiş parmak görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, çalışkan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada şişmiş parmak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işarettir.

Rüyada parmaklarını şiş görmek verimli olacak işler yapacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağının şiştiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada parmakları şiş görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, işsiz ise işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş parmak görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine alamet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments