Rüyada sigara sakladığını görmek

Rüyada sigara sakladığını görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara sakladığını gördüyseniz:

  • Emlakla ilgili veya evinizi ilgilendiren diğer konulara daha fazla vakit ayırmalısınız.

Rüyada sigarayı saklamak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine tabir olunur.

Rüyada sigara saklamak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işarettir.

Rüyada sigara paketi saklamak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine işarettir.

Rüyada sigara içtiğini saklamak şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sigara sakladığını görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayna saklamak daha fazla kazanç elde edeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada kendini saklamak duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup saklamak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments