Rüyada altın bulup saklamak

Rüyada altın bulup saklamak evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, iyi geçiminin de bozulacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada altın bulup saklamak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşanan bir konu nedeniyle sorun çıkabilir.

Rüyada altın bulup saklamak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada para bulup saklamak hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bulup vermek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın bulup bozdurmak kişinin kazancının artacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik bulup takmak eline geçen kazancı daha da arttıracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada altın bulup takmak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine yorulur.

Rüyada altın bulup paylaşmak uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulup kaybetmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments