Rüyada ayna saklamak

Rüyada ayna saklamak buna rağmen kazanç getireceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayna saklamak gördüyseniz:

  • Duygusal, estetik, entelektüel veya mental büyüme için ne gerekiyorsa yapabilirsiniz.

Rüyada ayna saklamak hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalettir.

Rüyada eşinden para saklamak tartışmalı bir işe girileceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalet eder.

Rüyada külot saklamak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kazancını iki kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü saklamak aileden ayrı kalınacağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada cüzdan saklamak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada tabancayı saklamak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah saklamak özellikle islamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada suçluyu saklamak teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments