Rüyada sigara saklamak

Rüyada sigara saklamak çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara saklamak gördüyseniz:

  • Uzak bir yerden kötü haber ya da haberler almanız olasıdır.

Rüyada sigara saklamak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sigara içtiğini saklamak zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna işaret eder.

Rüyada sigarayı saklamak bolluk içinde yaşamaya, borcunun çok olacağına işarettir.

Rüyada sigara sakladığını görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada sigara paketi saklamak çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastığa para saklamak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalettir.

Rüyada çanta saklamak bunun kendisine büyük güç vereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada sakladığını bulmak yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments