Rüyada sigara içtiğini saklamak

Rüyada sigara içtiğini saklamak çözüm bulmak için fikir danışacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize yorulur.

Rüyada sigara içtiğini saklamak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Rüyada sigara içtiğini saklamak borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Rüyada sigara sakladığını görmek neşeleneceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada sigara saklamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, işini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigarayı saklamak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı saklamak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada sigara içen insanlar görmek dertlerinden kurtulacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada sigara içip söndürmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments