Rüyada sigara paketi saklamak

Rüyada sigara paketi saklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada sigara paketi saklamak gördüyseniz:

  • Belli bir işe ya da konuya nasıl yaklaşmanız gerektiğini ya da nasıl daha fazla kanalize olabileceğinizi düşünmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada sigara paketi saklamak uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada paketle sigara görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına işarettir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek helal rızık yiyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı sigara paketi görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, huzurunun bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada paket paket sigara görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize inanılır.

Rüyada paket sigara görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada açılmamış sigara paketi görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Rüyada sigara paketi satın almak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments