Rüyada kendini saklamak

Rüyada kendini saklamak hayatının düzene gireceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini saklamak gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada sigara sakladığını görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada diş saklamak malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada evin anahtarını saklamak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada altın bulup saklamak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kağıt para sakladığını görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaçak saklamak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigarayı saklamak kişinin kafasının rahat edeceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan saklamak ekmeğinin azalacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments