Rüyada sigarayı saklamak

Rüyada sigarayı saklamak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine yorulur.

Rüyada sigarayı saklamak gördüyseniz:

  • Belli konuları telafi etmek için gönüllü olsanız da, sizden fayda sağlamaya çalışan veya bazı tavırlarınızı garanti olarak gören kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada sigara saklamak sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sigara sakladığını görmek keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sigara içtiğini saklamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sigarayı saklamak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sigara paketi saklamak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada et saklamak nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işarettir.

Rüyada silah sakladığını görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına yorulmaktadır.

Rüyada makas saklamak bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments