Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak bir işe soyunacağına, deneyim kazanacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, aksiliklerin son bulacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek iyi habere, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments