Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, moralinin düzeleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sadece kendisini düşüneceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, büyüyeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments