Rüyada çok şiddetli yağmur görmek

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, eşlerin ayrılacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, güç kaybedeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Belli anonslarda bulunmadan önce, planlarınızı gözden geçirmeli, iş takviminizi düzenlemelisiniz.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments