Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rahata ereceğine, mutlu olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, zor bir işe girileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren iş ya da kaonularda fikirleriniz tamamen değişebilir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli sel görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, üzerindeki kötü imajı sileceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek üzüntülerin son bulacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak hayallerinin yıkılacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments