Rüyada şiddetli yağmur görmek

Rüyada şiddetli yağmur görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur gördüyseniz:

  • Belli tercihlerinizin gerçekleşmesini sağlayabilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına yorulur.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments