Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hayırlı ve güzel olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok şiddetli kar yağdığını görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine rivayet eder.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, başka alanlara yöneleceğine işarettir.

Rüyada şiddetli yağmur görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek verilen sözlerin tutulacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments