Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, derin bir nefes alacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, el açmayacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Geleceğe endişeyle bakıyor olabilirsiniz.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak ayrılmış olanların kavuşacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada şiddetli yağmurda ıslanmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur ve sel görmek görme ve alma şansına sahip olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada çok şiddetli yağmur görmek alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına yorulur.

Rüyada şiddetli yağmurdan kaçmak zorluklarının son bulacağına, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments