Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, başarılarının takdir edileceğine, duygularının karşılık göreceğine, özel hayatının renkleneceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, sorunlarının geçmişte kalacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi sunma beceriniz size yardımcı olabilecek kişiler bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek hem dua alacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, sonuçtan memnun kalacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denize yağmur yağması görmek hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, önemli işler yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments