Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, verimliliğinin de artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Çalışmadan rahat yaşama istekleri duymanız olasıdır.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek yanlış yollardan döneceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments