Rüyada sevgilini yanağından öpmek

Rüyada sevgilini yanağından öpmek iyilik ve güzellik bulacağına, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sermayesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Doğru etki yaratmanız durumunda fırsatlar ard arda ortaya çıkabilir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kötü karakterli bir kadına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek yalan söyleyeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments