Rüyada sevgilinin yanağından öpmek

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, sıkıntısından kurtulacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, aşkta veya maddi durumla, ilgili konularda sizi memnun edecek gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini yanağından öpmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, kısmetin ve şansın açılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek mutluluğun aileye geri döneceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek umutsuzluk yaşanacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments