Rüyada sevgilini yanaktan öpmek

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, korkularını yeneceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments