Rüyada sevgilisini yanağından öpmek

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, parasına da para ekleyeceğine, mutluluk bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Hep onların aramasını beklemeyin.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına delalettir.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek bir sebeple çok zarar edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin yanağından öpmek tatsız durumların yaşanacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek istenmediğiniz bir yere gitmeye, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini yanaktan öpmek sağlığının bozulacağına, güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments