Rüyada sevgiliye tükürmek

Rüyada sevgiliye tükürmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye tükürmek gördüyseniz:

  • Herşey size sıkıntı verebilir, olumsuz gözükebilir.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tükürmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayatının zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada iğne tükürmek sevdikleri ile birlikte olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments