Rüyada birinin yüzüne tükürmek

Rüyada birinin yüzüne tükürmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, para biriktirebileceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklarda yaşanabilecek gelişmeleri özel yetenekleriniz sayesinde çözebilirsiniz.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin yüzüne tükürmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüme tükürmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına rivayet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne tükürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek sağlığının geri geleceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne tükürmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzüme tükürdüğünü görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments