Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek çok hayırlı insan olunacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada yılanın tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Rüyada yılanın tükürdüğünü görmek ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına delalet eder.

Rüyada yılana tükürmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine delalettir.

Rüyada yılanın ağzına tükürmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada eşinin yüzüne tükürmek en tepkedeki kimse olacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe tükürmek işinin ehli olacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kum tükürmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bana tükürdüğünü görmek hastalıklarının düzeleceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek tükürmek çirkin bir iş yapmaya, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda gümüş renginden yüzüme tükürdü bunun anlamı nedir