Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, herkesin rahat edeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Rüyada insan yüzüne tükürmek çekilen zahmetin çoğalacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüzüne tükürmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına inanılır.

Rüyada oğlunun yüzüne tükürmek enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kocanın yüzüne tükürmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının yüzüne tükürmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne tükürdüğünü görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments