Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek gördüyseniz:

  • O anları iyi yakalamalısınız.

Rüyada sevgilinin yüzüne tükürmek düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne tükürmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın yüzüne tükürmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın yüzüne tükürmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin yüzüne tükürmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Rüyada yüzüme tükürmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne tükürmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işarettir.

Rüyada insanın yüzüne tükürmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments