Rüyada sevgilinin boynunu öpmek

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, uzaktan haberler işiteceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, allah’ın yolundan gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına inanılır.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynundan öpmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek ondan kazanç elde edeceğine, statü atlayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments