Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Öğrenmek istediğiniz şeyler veya acilen edinmek istediğiniz bilgiler var.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi yanağından öpmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliye öpmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments