Rüyada boynundan öpmek

Rüyada boynundan öpmek rüya sahibi erkekse şansının açılacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, güzel zamanlar geçireceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada birinin boynunu öpmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına inanılır.

Rüyada boynunu öpmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya işarettir.

Rüyada erkeği boynundan öpmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğin boynunu öpmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, birçok iş teklifi alınacağına işarettir.

Rüyada boynundan öpmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada birini boynundan öpmek gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bi erkeği boynundan öpmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments