Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Mevcut hataları yakalamaya çalışmayı bırakıp, size yardım etme ihtimali olan kişileri bulmanızda fayda var.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına yorulur.

Rüyada kadını boynundan öpmek umutlarını kaybedeceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin boynunu öpmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadını boynundan öpmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments