Rüyada sevgilinin boynundan öpmek

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliyi boynundan öpmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynundan öpmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin boynundan öpmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin boynunu öpmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalet eder.

Rüyada erkeğin boynundan öpmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada erkeği boynundan öpmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızı boynundan öpmek kafa dağıtacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments